19. marraskuuta 2012

PYYHEKLIPSITTIMETLuin kerran netistä, että pyyhkeiden värikoodittaminen on mautonta. En sentään uskonut, minun nähdäkseni kätevät käytänteet eivät voi olla läpeensä pahoja tai varsinkaan mauttomia ja värikoodittaisinkin pyyhkeemme, ellei se olisi niin loputtoman ikävää! Käytin jo vuosia enimmäkseen tiettyjä viileänvihreitä kylpypyyhkeitä ja vaikka väri itsessään olikin mieleinen, minua puistatti joka kerta pyyhettä valitessa. Olisin niin mieluusti valinnut jotain muuta.

Toteutin perheelle henkilökohtaiset tunnisteklipsittimet, joita voi käyttää joko ripustukseen tai antaa killua reunassa vaan. Pyyhekaapille mennessä valinta on vapaa!

I won't colour code our towels. Not because someone said it is not tasteful, but because it is Boring. Here are our personal tags to be attached on Any Towel. Now I can experience my absolute personal colour picking freedom by the towel cabinet, again and again.

9 kommenttia:

kewa kirjoitti...

Mahtava idea, joululahja idean aineesta. Ja edellisen postauksen kiva laukku mennyt ohi kokonaan, valloittava. Minulla takkuile meidän 6v-n kanssa melkein joka päivä, huhhhh!

Ruohonvihreä kirjoitti...

Ihania!

Minna kirjoitti...

Vaude, kaikkea sitä...ei toimis meidän epäjärjestelmäperheessä, ei värikoodit eikä merkatut pyyhkeet. Mutta kauniita on!

Kaisa kirjoitti...

Tosi mainio idea!

LEPÄÄVÄ ESTEETIKKO kirjoitti...

Kewa, kiitos, olisi tosiaan pieneen lahjaan ainesta tai vaihtoehtoisesti sellaiseksi pikku myyjäistuotteeksi! Tulin vasta ajatelleeksi sinun kommenttisi myötä.

Kiitos myös Ruohonvihreä, Minna ja Kaisa.

Minna, musta on hassua ajatella, että ei toimisi, kun on niin yksinkertainen. Moni muu organisointi-ideani kyllä ammutaan arjessa alas, kun vaatisi muiltakin sisäistämistä ja sitoutumista. Itselläni on syvä sisäinen ja huutava ulkoinen tarve luoda järjestelmiä kaoottiseen, puoliksi remontoituun kotitodellisuuteemme, mutta kaikki etenee kuin hidastetussa painajaisunessa ... :D Olen iloinen jokaisesta pikku askeleesta niin kuin pyyhetunnisteista.

Neiti Napakka kirjoitti...

Hei tää olikin hauska, että teit niistä lenkin! Mää oon niin horopää, etten kuitenkaan muistais mikä on kenenkin jos ei olis määrätty oma. Pääasia kuitenkin, että ideoita pääsee toteuttamaan itselleen sopivalla tavalla :)

Isosisko kirjoitti...

No mutta, tämän idean nappaan meille ihan samantien!
Ihkut!

LEPÄÄVÄ ESTEETIKKO kirjoitti...

Kiitos, Isosisko, olen otettu!

LEPÄÄVÄ ESTEETIKKO kirjoitti...

Ja kiitos Neiti Napakalle myös, huomasin sinun jääneen väliin. Ei tarkoituksella!

Ja nimenomaan siis lenkin kuvio on se määrätty oma, pyyhe voi vaihdella.