11. maaliskuuta 2013

INKKARINAToteutin mielessä pyörineen sulka-applikoinnin pari vuotta sitten hankkimalleni harmaalle ruututrikoolle. Näille rämäköille sulille harmaata-harmaalla-tausta on lähes neutraali vinoruuduista huolimatta. Kiva, että maltoin odottaa harmaiden ruutujen kanssa, kunnes keksin jotain näin tyydyttävää yhdisteltäväksi! Paidan kaava on hyvä Villi Viikinki (Ottobre 6/2010), niinkuin täällä, täällä ja täällä.

Feather appliqué on checked grey jersey. Shirt is made with Ottobre pattern from magazine 6/2010, I really like it and have used it also on some other shirts.
Pakko myöntää, että olen erityisen mieltynyt sulkien rähmäkäpäläapplikointiin kaikkine siksakkeineen!

I'm really pleased about how the feathers turned out, I really like sketchy kind of appliqués! 

Mutta... ei kai tämä Väsyneen Ratkojan  Lepäävän esteetikon blogi olisi, ellei lopuksi dokumentoitaisi tympeitä epäonnistumisia  kehittämistarpeita... Katsokaas noita teräviä tikareita leuan alla. Minulla OLI omat epäilykseni ja niinhän siinä kävi, että sulat muodostavat kilpimäisen jämäkän etumustan... yyh. Mutta hyvä kun jokin oli nättiä. Katsotaan, tuleeko käyttöä.

But there are always some annoying THINGS. Like that my fun feathers turned out like sharp knifes under his chin? Oh well, who's interested in perfection anyway? (Except me...)10 kommenttia:

Unikuu kirjoitti...

hei, tää on on niin makea. jotain uutta ja erilaista täysin. mä kyllä pysyn sun fanina ehdottomasti. tikkarit ei haittaa kun paita näyttää coolilta,eiku.. siis.. öö. :)

mullon kanssa joku uuden ja värikkään valtakausi(ei siis näy missään ompeluksissa vielä) vaan enemmänkin ajatuksissa ja niissä mistä haen inspiraatiota. en ikinä kuvitellutkaan harkitsevani niitä kolmiomallisia suikaleita ja muita kasareja mutta nyt ne tekee tuloaan 2013 luvun tavalla päähän.. samoin värit. sellaisia värejä tekee mieli yhdistellä mitä ei sillä retron valtakaudella olisi uskaltanut edes miettiä.

nostan siis hattua ja kumarran syvään ja jään käsi leukaa haroen ihastelemaan ja nyökyttelemään kättesi töitä. ja ennenkaikkea, värejä niissä.

LEPÄÄVÄ ESTEETIKKO kirjoitti...

Itketät minut, Unikuu! :)

Se on hassua huomata, miten muodot ja värit tarttuu, vaikka olisi miten ja kuinka aikuinen ja muka muodista riippumaton. Mutta toisaalta - ei inspiraatio koskaan ole pahitteeksi! Jos ei joka kevät pane uuden muodin mukaan koko kotiaan uusiksi, vaan vaikka ompelee pari lastenvaatetta värihampaan kolotukseen, ei siinä mene edes rahat.

Henni kirjoitti...

Tosi upea! Erityisen hienot onkin juuri nuo siksaksikit ja suorat sekaisin. Makoisat väriyhdistelmät ja sulkien muodot toki kruunaa kokonaisuuden!

AnniP kirjoitti...

Mahtava sulkaefekti tulee noista siksakeista!

outi kirjoitti...

Aivan hillittömän hieno paita!!!! Minä niin haluaisin osata taas ommella eikä tällaiset postaukset vähennä sitä kuumotusta ollenkaan.

kewa kirjoitti...

ne värit, nami!

LEPÄÄVÄ ESTEETIKKO kirjoitti...

Kiitos kaikille kivoista kommenteistanne :D

NorppaStiina kirjoitti...

Tosi hieno! Nuo on ihan mahtavat nuo siksakit! :)

Ruohonvihreä kirjoitti...

Minun on jo kauan pitänyt sanoa, että tämä on ihan mieletön! Aivan mahtava!

LEPÄÄVÄ ESTEETIKKO kirjoitti...

Kiitos teille molemmille :)