6. tammikuuta 2011

VILLI

Villinä ilosta juuri pyöräytin tälläisen teepaitamekon, nappasin kuvan lapsen vielä nukkuessa ja juoksin tänne bloggaamaan! Näin hauskaa minulla ei ole ollut koko vuonna.

Olen pitkään ihaillut näitä ja näitäkin. Olipa hauskaa iltapuhdetta kaivella käytöstä poistettujen teepaitojen kasoja illalla ja mallailla värejä yhteen. Eikä ompeluhommissakaan ehtinyt rasittua! Kova tekeminen oli pidätellä itseään, ettei silppuaisi heti kankaita moneen mekkoon. 

I really like these and these dresses and reusing old t-shirts is my thing, because I cannot throw away stuff... So I spent a relaxing evening going through piles of old jersey and picked this combination, which I love! Sewing was quick and so was photo snapping while the model was asleep. And I ran to blog it.

6 kommenttia:

Henni kirjoitti...

Tosi hieno! Ja linkit sisälsi myös paljon inspiroivia vaatteita! Jospa jonkun rakosen löytäisi aikaa ja ompelisi käytöstä poistetuista t-paidoista jotain.

NorppaStiina kirjoitti...

Voi miten hauska! Ja linkit oli uusia iloisia tuttavuuksia. Noita vanhoja t-paitoja löytyy, joten pitää varmaan itsekin kokeilla jossain vaiheessa.

Unikuu kirjoitti...

villi. mä just värjäsin kaikki trikoot turkoosiksi ja silppusin ne matonkuteiksi.. ja mattopympyröitä virkkaillut iltojeni iloksi..

Lepäävä Esteetikko kirjoitti...

Kiitos kommenteista. Tämä tosiaan oli hauska projekti. Välillä tuntuu, että ne omat paidat ovat rasittavan tylsiä, värit toistavat itseään jne, mutta kyllä niistä sitten aina jotain koostuu, varsinkin, jos saa lahjotuksia läheisiltä!

Unikuun turkoosit trikoot kuulostavat hyvältä! Olen suuri turkoosin ystävä ja on ihanaa, kun saa koneellisen vähän erinäköisiä turkooseja vanhoista erivärisistä kokoon. Niitä mattoympyröitä saamme varmaan jolloinkin nähdä?

Trula kirjoitti...

Fantastic use of old jersey. Really like the colours and patterns. By the way, I did order the Ottobre magazine you mentioned to me. It's on my shelf and I can't wait to make one of the raglan t-shirts.

Lepäävä Esteetikko kirjoitti...

Thank you so much, Trula. I hope you find the raglan pattern good!