15. toukokuuta 2011

OIVA ORANSSI
Ylisimppelit housut JättiRätin puuvillapellavasta Elsebeth Gyntherin perushousujen kaavalla, niinkuin sisähousut aiemmin. Sain aikaiseksi kiitos KCWC-viikon.

Übersimple linen+cotton pants with Elsebeth Gynthers basic pant pattern. Same pattern was used for comfy pants here. Finished, thanks for KCWC spring 2011!

P.S. Nämä pääsivät kuviinkin. Tosin raitateeman mukaan, mikä ei ehkä ole erityinen kohteliaisuus oransseille housuille, tirsk, sulautuvat hyvin siis taustaan?

3 kommenttia:

aeno kirjoitti...

Hyvän näköiset housut.
Olen yrittänyt saada molempia Gyntehrin kirjoja lainaan, mutta aika turhauttavaa... Helsingin kirjaston kappaleisiin on ollut hirvittävät jonot. Nyt ei näytä siihen isompien muksujen kirjaan olevan, joten jospa sitä alkaisi jonottamaan... Pienempien on nyt 52, jossain vaiheessa oli lähemmäksi 200 :D

Henni kirjoitti...

Oikein näyttää mainioilta pöksyt!

Lepäävä Esteetikko kirjoitti...

Auts niin. Täällä Turussakin Gyntherit ovat nykyään aika kuumaa kamaa, olisipa arvannut silloin kolme vuotta sitten heti kopioida kaikkine kaava-arkkeineen, kun niitä sai vielä kirjastosta lainaan! Itse asiassa sitä isompien kirjaa kannattaisikin käydä vilkuilemassa, se on ainakin välillä ollut jopa hyllyssä.