18. heinäkuuta 2014

ISÄLTÄ POJALLE 2


 

Ketäpä ei ketuttaisi, kun paidat kutistuvat ja kiertävät käytössä. Kivaa on, jos on jälkikasvua, jolle edelleen muokata jotkut huonosti istuvat vaatteet. Ukkonen innostui ideasta saada taas isän paita käyttöönsä, niinkuin pari vuotta sitten. Panin alunperin valkoisella kantattuun paitaan grafiitinharmaan meleeratun kaulusresorin, koska käsillä olevat valkoiset olivat jotenkin väärän paksuisia. Menee noinkin.

His father's Stax Records -shirt was shrunk and not too liked any more. I reused it for a smaller shirt and he was excited, just like two years ago.


2 kommenttia:

NorppaStiina kirjoitti...

Mahtava paita! Ja tuo harmaa resori on just paras! Ihanat vaatteet pojallasi muutenkin. Kiitos mielettömästi kauniista sanoistasi blogissani. Ihan hämmennyin!

Lepäävä esteetikko kirjoitti...

Kiitos kehuista, Norppastiina :) tästä paidasta on tosiaan meillä tykätty. Minustakin nuo ruutuhousut ovat älyttömän kivat, vaikka printin haalistuminen alkoi jo ekassa pesussa. Jos sitä nyt ei aina jaksakaan paljoa ommella, niin ei niitä vaatteita niin älyttömästi tarvita, jos vain ovat mieleisiä! On mahtavaa, kun onnistuu valitsemaan lapselle kelpaavia herkkuja vaikka alesta niinkuin nyt nämä pari vuotta sitten. Olen kiitollinen poikani sopivan räikeästä mausta :) Pari vuotta nuoremman tyttären vaatteet vaativat enemmän ponnistelua!