19. lokakuuta 2010

HOITOPAIKKAKASSI


Arkiston aarre, vuodenaikaan soveltuva vedenpitävä kassi Marimekon Puutarhurin parhaat -vahakankaasta. Raaskin ostaa vain juuri kassin levyisen pätkän, joten kuvio juoksee sivuttain, mutta sainpa omakseni kauniin kuosin kumminkin.

Tämä on leveäsuinen, pikaladattava hoitopaikkakassi, johon voi kaapaista hyllyllisen tavaraa ja säkillisen käytettyjä kestovaippoja. Ilman kommervenkkejä, riittävän isolla läpällä.
Voi tätä värien ja yhdistelmien menoa ja paluuta. Mustavalkoinen punaisella ja vihreällä on niin kakskyt vuotta vanha yhdistelmäni.

I made this roomy daycare bag of a waterproof plastic coated Marimekko fabric.

9 kommenttia:

NorppaStiina kirjoitti...

Voi kuinka kivan näköinen! Vuorititko laukun jotenkin? Mistä tuo kaava on? Tosi kiva! Ollut omalla to do-listalla jo ikuisuuden...

Lepäävä Esteetikko kirjoitti...

Kiitos kiitos!

Itse kassiosa ei ole vuoritettu, eikä minulla ollut kaavaa. Ompelin vain niin ison suorakaiteen kuin ostamastani kankaasta sain, nipsaisin alhaalta nurkista kolmiot sisäänpäin pohjaa väljätäkseni ja tein sitten läpän ja hihnan kangasvuorillisina. Ompelin nurjat puolet vastakkain, käänsin ja tikkasin oikealta. Ja kiinnitin päältä tikaten. Läppä on mukavasti kapeampi kuin kassi, niin että mahtuu hyvin tuohon väliin, mutta niin leveä, että suojaa kuitenkin syystihkuilta.

Sani kirjoitti...

Kivan näköinen kassi!

unisukka kirjoitti...

Onpa taas ihana! Minäkin ehkä ehdottomasti tarvitsisin tällaisen pikaladattavan hoitolaukun, nykyinen on niin turhan passelin kokoinen, että sen pakkaaminen kestää ja kestää. Repsahdin täysin tästä kangasvalinnasta, kun tuli heti mieleen yhteisen tuttumme kommentti teidän kahden yhteisestä värimausta :)

Lepäävä Esteetikko kirjoitti...

No mutta mitä se siis sanoi, unisukka? Värimaut ovat toisaalta välillä pysyviä ja sillä välin niin vaihtelevia ja hankalia määritellä :)

unisukka kirjoitti...

Heillä siis on verhot tosta samasta kankaasta :)

Lepäävä Esteetikko kirjoitti...

Aah niin, tarkoitit sitä. Kyllähän meillä maut menee yksiin, niin.

KERRY kirjoitti...

I love this!

Lepäävä Esteetikko kirjoitti...

Thank you, KERRY. Love that fabric, too.