26. lokakuuta 2010

NUKEN VUODEVAATTEET
Ylettömän koordinoitu nukenvuodevaatesetti syntyi monen ikäisista kangastilkuista. Arvatkaas, mitkä ovat 80-lukua? Tuosta sydänkankaasta askartelin muistaakseni äitini kanssa joulumyyjäistyyppisiä tilkkutöitä. Ja kirsikkakuviollinen puuvilla oli jokin epäonnistunut teiniailahdus lastenkuositunnelmissa. Löysipä sekin paikkansa vuosien jälkeen. Pilkut ovat itsestään selvästi aivan viimevuotisia hankintoja, valkopohjainen JättiRätistä, punainen Iinulta luullakseni. 

Yletön koordinaatio on omalla tavallaan paikallaankin tämän söpökänvärisen kirpparisängyn kaverina, vaikka ehkä Kovaäänisen huoneen lähdettyä muotoutumaan voisin kehittää jotain vähäsen rouheampaakin yhdistelmää... Ehkä. (Mollamaija on äitini neuloma ja tärkeä esine Kovaääniselle, jolla on vain yhteensä kaksi nukkea. Nukella on Anu Harkin taannoisen Käsityölehti-ohjeen innoittamat kiinteästi neulotut mustat polvisukat ja mekko ja pikkarit ja tukka kaikki erilaisia ei-kirkkaan-punaisia sävähdyksiä.)

5 kommenttia:

NorppaStiina kirjoitti...

Ihanat! Just ihanan pirteät!

Häntähattu kirjoitti...

Tyylikäs setti, kyllä näissä kelpaa nuken pötkötellä!

lightbluegrey kirjoitti...

Love it! And your header too!

Lepäävä Esteetikko kirjoitti...

Kiitos, NorppaStiina ja Häntähattu, ystävällisistä kommenteistanne. Hauskaa, että arkistojen aarteet viihdyttävät... dokumentoin sellaisia oikeaa ompeluaikaa odotellessa!

And lightbluegrey, thank you so much for visiting here and leaving a comment. I really really like your blog! I'm so glad I found it!

Inkeliina kirjoitti...

Onpas pirteät nuken vuodevaatteet. =)