20. marraskuuta 2010

PAKKOPULLAEi voi mitään, en ole vähään aikaan nauttinut vaippaompelusta. Kovalla tohinalla tein noin vuosi sitten "talouden viimeiset vaipat" ja niillähän mennään, vaikka Kovaääninen söisi kuinka. Tai no johan hän taas vaihteeksi lopetti syömisen, niin että eivätköhän nämä lisätarrat riitä...Paitsi että olisi noita vielä muutama pari pitänyt tehdä kapeammasta tarrasta. Kunhan nyt kerään voimia. 

Ja kyllä, kyllähän nuo vaipan vyötäröä tönköttävät, mutta en nyt jaksa enää olla niin tarkka. Jos vaipat olisivat vähän karumpia, niin oppisikohan tuo sitten nopeammin niistä pois?

4 kommenttia:

joska kirjoitti...

Vaippaompelu onkin tylsää. Olen saanut jo jotain leikattua, mutta ei kiinnostaisi ommella valmiiksi asti... Ajattelin samalla vaivalla tehdä lisää M-kokoisia vaippoja jottei sitten jää taas täyskestoilu siitä kiinni ettei jaksa ommella tarpeeksi vaippoja.

unisukka kirjoitti...

mulla on ihan just sama ongelma, ettei yhtään innostais. Seuraavaa kokoa tarvis jo alkaa vääntää ja vaateompelut vain huvittaisi. Mutta toisaalta oikein hyvä juttu, ettei ainakaan sen vuoksi tarvi lisää lapsia hinkua, että saisi vaippoja ommella. Kunhan nyt löytäisi sen vaippaompeluhuvituksen jostakin!

Liljankukka kirjoitti...

mitä te oikein puhutte?!? Mulla ois intoa ja vaikka mitä muutakin vaippaompeluksiin, mutta se tärkein - aika - puuttuu! Visioita on miljoonia, matskutkin valmiina ja mä todella HALUAISIN ehtiä tekemään vaipat ennen kuin likka oppii kuivaksi.. Mutta ei. Aina on jotain muuta mitä on PAKKO tehä ennen vaippoja, koska noi vaipat oikeastaan kyllä riittäis. Paitsi sisävaipat ja kuoret. Mutta silti. Mulla ei ole aikaa.. Halua ja intoa senkin edestä.
Ja viitaten unisukan kommenttiin, niin mä jo suren sitä että vuoden päästä toi pimu tuskin enää vaipoissa kulkee.. mitä mä sitten teen?!? vaipatan tyttöjen nuket?

unisukka kirjoitti...

Ihanaa, muhun tarttui hiukan vaippaompeluintoa muistaessani, kuinka katkeraa oli, kun poika oppi päivä- ja yökuivaksi liian aikaisin ja hänen nukkensakin käyvät potalla. Kiitos!