6. maaliskuuta 2011

PUSSI
Vuosi sitten MADE-blogin poikakuukaudessa oli yksinkertaisen lelupussukan idea. Tämä oli oikeastikin hitti, lapsi otti pussin tänään heti pyhäkouluun mukaan.

One year ago there was a simple sack idea in MADEs boy month. I didn't really follow the tutorial here, but the idea for the straps come from there. The sack was a hit, my son took it right away to the Sunday school with him.
Kyseessä ovat ehdat 80-luvun vintagekankaat. Marimekko on omalta aivan ensimmäiseltä mustavalkoiselta kaudeltani, joka seurasi heti suurta väriherätystä, ja punavalkoinen ralliraita taas on äitini jouluaskartelukankaita samalta periodilta.

These are real 80's vintage treasures. Marimekko fabric is from my very first black-and-white period right after the great colour awakening and the red-and-white rally stripe comes from my mom's Christmas craft stack from that same time.

4 kommenttia:

unisukka kirjoitti...

Inspiroivan näköinen pussukka! Sinulla on selvästi nyt menossa mustavalkopunavalkoinen kausi :D Ihan pakko on kysyä, mitä tuosta kankaasta on käsissäsi aiemmin syntynyt??

Lepäävä Esteetikko kirjoitti...

Mustavalkoista vaanii reilusti kesäpaitakankaissa, kunpa ehtisin ja jaksaisin (siis viitsisin ja osaisin organisoida) tehdä niitä Ukkoselle, nyt on monen paidan matskut koossa ja kun mustavalkoista yhdistelmää kerrankin on saatavissa ja lapsi itsekin näyttäisi ottavan sen hyvin vastaan, pitää ottaa tilaisuudesta vaarin.

Crash on ollut pussilakanana. Sikäli kätsyä, että suoraa kangasta on maksimimäärä käytössä!

NorppaStiina kirjoitti...

Kiva! Ja nuo edellisen postauksen paidat oli kivan värisiä. Olen noita samoja joskus miettinyt tekeväni mutta se on vaan jäänyt. ;I

inkeroinen kirjoitti...

Hieno pussukka, ja tuo kangas on kyllä niin osuva pikkuautopussukkaan :D