22. elokuuta 2011

AJOISSASain yllättävän joulukoristeinspiraation äitini setvimästä lehtipinosta. Ja pihlajanmarjanauhahan toimii kuivuessaan koristeena koko syyskauden. Meidän on tänä syksynä valitettavasti kaadettava pihastamme kaksi vanhaa, upeaa katajaa huonokuntoisuuden vuoksi. Toivon saavani syksyn ja talven havut niistä ja suunnittelen yhdistäväni pihlajanmarjanauhaa katajaseppeleeseen. Saapa nähdä miten askareissa käy, mutta valmistelut ovat jo hyvällä alulla!

Can't believe I'm preparing for Christmas already. These rowan berries will be a pretty decoration while drying all the autumn. This autumn we need to get rid of two 40 years old and large junipers on our yard, which is sad, because it is rare they get so tall and handsome, but these trees are just getting so worn out, that they have to go. I'm planning to have the winter and Christmas decoration of juniper and hope to combine these rowan berries to some kind of juniper wreath. We'll see how it all goes but this is an exceptionally early and good start.

4 kommenttia:

inkeroinen kirjoitti...

tuohon puuhaan pitääkin ryhtyä, hienon näköistä!

Anna kirjoitti...

Meillä ei jostain syystä ole yhtään pihlajanmarjaa puissa tänä vuonna. Ihania olisivat.

Lepäävä Esteetikko kirjoitti...

Täällä meilläkin päin on paikoitellen aika tyhjiä pihlajia. Etsin pitkään soveliasta marjanpoimintapaikkaa syrjemmältä, mutta olipa tosiaan hommaa. Päättelin, että täällä asuu pihlajanmarjarohmuja, mutta eihän sitä tiedä, josko olisi huono marjavuosikin? Nättejä ovat sekä puussa että sisällä.

Minna kirjoitti...

Kivalta näyttää! Meillä olis syyskuussa synttärit, jaksaiskohan väkertää kakkupöydän koristeeksi pitkän nauhan...täällä on ihan tosi hyvin marjoja! Joskus kun on kuiva kesä ei tule yhtään, mutta nyt on lämpimistä ilmoista huolimatta tullu hyvä sato. ps. pikkaritki on kivoja.