17. helmikuuta 2012

BLOGGER-KOMPASTUKSIA

Tapahtuuko muilla bloggerilaisilla noiden sivupalkin linkkien katoamisia? Sivupalkin blogiluetteloni elää omaa salaperäistä elämäänsä. Minulta voi jäädä lukemattomia postauksia lukematta jostain blogista, kunnes huomaan jossain toisessa blogissa käydessäni linkin uusiin posteihin, joista minulle ei ole tullut näköhavaintoa, koska linkki on kadonnut. Tylsää.

10 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

miksi et lisää lukemiasi blogeja hallintapaneeliin? helppoa, eikä mee ohi päivitykset :)

LEPÄÄVÄ ESTEETIKKO kirjoitti...

Niin, olen vähän liian kärsimätön linkittäjä siinä suhteessa. Mutta hallintapaneeliinhan täytyy kirjautua sisään, mikä myös on hidaste. Ja sitten kaikkia blogeja ei saa tilattua tällä tapaa, itse en ainakaan aina löydä tilaustapaa kaikista blogeista, niin että mikään lopullinen vastaus tuo hallintapaneeli ei minusta ole.

Anonyymi kirjoitti...

sähän vaan kopsaat blogin osoitteen ja lisäät sen hallintapaneeliin?

LEPÄÄVÄ ESTEETIKKO kirjoitti...

Ai?:)

unisukka kirjoitti...

Minä luen blogit sivupalkin kautta, sitäkö tarkoitit? Joskus joku päivitys humpsahtaa ns. väärään paikkaan päivitysjärjestyksessä, jolloin se saattaa siksi jäädä lukematta. Mutta sulla siis katoaa kokonaan joku postaus? Sivupalkissa on vaihtoehto "lisää url-osoitteena", sitä käytän silloin kun blogissa ei ole sitä "lue"-osiota. Mutta viitseliäisyyttä se kyllä pikkasen vaatii, en läheskään aina jaksa vaivautua ellei jotain erityisen ihanaa ole odotettavissa.

kewa kirjoitti...

minua ärsyttä se bloggeri, murrr!!!

LEPÄÄVÄ ESTEETIKKO kirjoitti...

Kiitos anonyymille, jonka vinkistä tajusin, että hallintapaneeliin voi lisätä blogin samalla tavalla kuin omaan sivupalkkiin. Näin vähän minua tämä Blogger itsessään kiinnostaa, selaamiseni on melkoisen lyhytjännitteistä hommaa!

Unisukalle: minulta putoaa blogeja kokonaan sivupalkista pois ilman että teen itse mitään. Ei se tietysti suuri ongelma ole, mutta harmillista.

aeno kirjoitti...

Jep jep. Mulle on tosin tullut pari lisää, joita en varmasti ole lisännyt... tai ei mulla ainakaan ole siitä muistikuvaa :D

LEPÄÄVÄ ESTEETIKKO kirjoitti...

Tai sitten meillä on hyvin vilkas yöelämä ja harrastamme Bloggerin unissasäätelyä.

NorppaStiina kirjoitti...

Mulla on ollut samoja ongelmia. En jaksakaan enää lisätä niitä sivupalkkiin vaan klikkaan itseni lukijaksi. Mä olenkin juuri tästä syystä hyvin ahkera ´lukija´ - lista on loputon... ;)