20. helmikuuta 2012

6
Ukkonen sai synttärikutsun päikkykaverilta. Juhlakutsuun vastattuani äiti viestitti, että heillä iloittaisiin erityisesti kierrätetyistä, kirpparilta löydetyistä tai Oliona-lahjoista (!). Olin otettu hauskasta kierrätysteemasta ja toiseksi yllättävästä blogikytkennästä, kun teen tätä nimettömänä. Kertaalleen olin kyllä tämän äidin tavannut viitisen vuotta sitten Kestovaippainfon annetaan-ilmoituksen kautta. Lahjaideana numeropaita tuntui hyvältä, sillä olin juuri kuullut hoitotädiltä, että pojan vitospaita oli saanut hoitokavereilta haltioitunutta huomiota. Lapsen haastateltuani päädyin puolivalmisteiseen kutoseen, jonka onnistumisarvio oli hyvä (muistakaa lahjapelkoni), ja valmistusaika sekä osto-osuuden suuruus kohtuullinen. Paidan noudin h&m:ltä ja numeron leikkasin Marimekon vintage-Crashistä. Kehtasin nippa nappa tuon Oliona-merkinkin kiinnittää numeron kylkeen, vaikka paita oli valmiina ostettu!

My son was invited to a birthday party of a friend from Kindergarten. His mom told they would be happy to receive recycled or flee market gifts or an Oliona-gift. Quite extraordinary and fun to ask for recycled gifts and what about knowing this blog which I keep without my own name! One of the educators had just told me how the other boys had admired my sons number 5-shirt.  I suffer of terrible present Angst, so I thought it would be easy enough (for my poor nerves) to give a presewn applicated 6-shirt and since my boy approved, I did it. Shirt came from H&M and the number was cut from vintage Marimekko Crash


Viime viikon vitsikkäimpiin yllätyksiin kuului Apartment Therapyn julkaisema tee-se-itse -vinkki pilvisängynlaidasta. Piti heti tekstailla isälle, joka laidan meille leikkasi. Ajattelin kyllä viime kesänä, että vähän vanhanaikainen tämä pilvikuosi, mutta kun jotain on pakko keksiä... ja niin se on kiertänyt Pinterestiä ja nyt oikein Apartment Therapyakin ja katsokaa vielä mitä...


This last week I had a funny experience, when I noticed a stream of readers coming in from Apartment Therapy DIY.  Last summer I thought a cloud would be somewhat old fashioned theme, but we really needed this railing and there it is now, serving the little one and simultaneously making a tour around Pinterest and Apartment Therapy and others... oh wow.

6 kommenttia:

Liljankukka kirjoitti...

WOW!

Henni kirjoitti...

Hieno kutonen. Kyllä aikaa ja vaivaa säästää ihan kivasti, kun ei paitaa ala alusta asti ompelemaan itse. Ainakin meikäläisellä, kun en mitenkää rutiinina paitoja ompele.

Isosisko kirjoitti...

Tykkään!

Minna kirjoitti...

Makee..valmiin paidan aplikointi tuntuu haastavalta, mutta pitäis kokeilla joskus. Meillä on paljon yksivärisiä trikoopaitaja joista vois peittää tahroja:)

unisukka kirjoitti...

Hassua, juuri muistelin sitä vitospaitaa, kun ajattelin ompsaista ideakopion viisivuotissynttäreille. Hauskaa, että sinäkin kopioit itseäsi :D Tosi kiva tämäkin paita! Ja mukavaa, että synttäritoiveena on juuri omatekemää. Ja vitsit, mikä julkkis oletkaan jo tuon sängynlaitasi kanssa!

NorppaStiina kirjoitti...

Niin hieno! Tuo on loistava idea ja toteutus näyttää taas supermahtavalta. :)