12. elokuuta 2012

ESIESIESIKOULULAISPINNIT


Eskarilaisen pikkusisko sai omat kirjoitustarvikkeensa Tiimarista ja on aivan fiiliksissä. Seuraavana aamuna kello kahdeksalta hän asettui puuhavihkon ääreen ja otti penaalin esiin. Sain leikata häneltä lopulta tukankin ja polkkaa varten piti tuunata pari koululaispinniä huopaisiksi. Miten ne aina menevätkin hukkaan tai nuhjuisiksi!

Her big brother is starting his pre-school year. She also got her own pencils and rubbers and rulers and sharpeners and is really excited about it. She finally gave me the permission to cut her hair. Some new felt clips were needed.Porkkanoitta ei meillä pinnejä päällystetä.

No clips without carrots.

6 kommenttia:

Ruohonvihreä kirjoitti...

Reippaita pinnejä! Tykkään lukea sun juttuja! :)

joska kirjoitti...

Meillä neiti sai vain yhden erikoiskynän poikien kahmiessa koululaisjuttuja itselleen. Tasan ei käy porkkanat. Olen suunnitellut noita pinnejä siitä asti kun niitä sun blogissa näin vaan vieläkään en ole muistanut tehdä. Harvoin tulee tytön hiuksiin mitään laitettua (sitä harjaakin saisi tosin käytellä tiuhemmin).

joska kirjoitti...

Oletko kuvaillut teiltä kotoa kuvia? Näyttäisi varsin kivalta, olen kovasti kiinnostunut sisustuksista erityisesti nyt kun sitä omaa kotia pykäämme.

virkattu lintu kirjoitti...

Onpa ihania pinnejä!

LEPÄÄVÄ ESTEETIKKO kirjoitti...

Isot kiitokset kivoista kommenteistanne. Tuntui niin mölöltä blogata pelkkiä pinnejä, kun kässyt eivät oikein suju, ja sainkin lahjaksi kivoja sanoja! Pinnit ovat kivoja, suosittelen helpoksi sohva-askarteluksi.

Kiitos Joska, kyllä nämä meillä kotona on otettu, meillä tykätään väreistä ja rakennusajankohdan mukaisesta seittäkytluvusta ynnä kaikenlaisesta 50-60-lukulaisestakin. Kuvissa toistuu usein samat kuvauspaikat, koska meillä edistyy hitaasti kodin laitto, vielä on monta tosi rumaa paikkaa... Aika yksinkertaisia juttuja me kyllä teemme ihan kokemattomuuttamme (ja koska lapset eivät kauheasti nauti rempparykäyksistä), mutta siinähän tulee älynystyröitä vaivattua, että miten toteuttaisi käytännöllistä ja oman mielen mukaista, mutta riittävän helposti ja edukkaasti. (En muuten löytänyt nyt tarkistaessani etusivultasi linkkiä taloprojektiinne, se olisi kätevää!)

NorppaStiina kirjoitti...

Ihania pinnejä. Pitääkin testailla tuollaisia itsekin. :)