18. elokuuta 2010

MAJAKKAMEKKO


Kesäloman alettua oli kaikenlaista ompeluhampaan kolossa ja harmitti vietävästi, etten ehtinyt toteuttaa aikaa vievämpiä ideoita. Eräänä iltana ompaisin sitten lohdukkeeksi pikamekkosen koko muun perheen mentyä nukkumaan. Hihaton majakkamekko on tehty omista vanhoista t-paidoistani. Olalla on nepparit ja kädensuissa ja kauluksessa huolittelematon kapea trikookaitale, lisää rähmämeininkiä siis. (Tällä postauksella voisin myöskin osallistua kilpailuun aiheesta yksinkertaisin ompelus suhteessa valokuvaussession pituuteen.) 

Pitkin kesää tuntui vaikealta tehdä kesävaatteita, kun niillä olisi niin vähän käyttöikää. Pitkän käyttöiän toivossa minun tulee helposti tehtyä hervottoman suuria vaatteita, mutta majakkamekko oli alusta asti napakka. Nyt se on jo poistettu käytöstä liian kittanana ja kesää on vielä jäljellä!
Tuossa alla on muuten tuollainen huopapinni, jollaisia askartelen perusnipsujen päälle. 12 kommenttia:

Häntähattu kirjoitti...

Oih! Tätä vähän oottelinkin ennakkomainonnan kutkuttamana! Mekko on varsin hieno. Lyhyen käyttöiän aiheuttamaa harmia lieventää varmasti se, että tuli näin hienot kuvat :) Vautsi!

Lepäävä Esteetikko kirjoitti...

Joo, kyllä se vähän kompensoi. Dokumentit jälkipolville olemassa.

unisukka kirjoitti...

Itäviitta :) Ihanat kuvat taas! Kiva kuulla, että sait sitten kuitenkin ommeltua vieroitusoireiden poistamiseksi. Hauska mekko, sillä olisi myös voinut katu-uskottavasti mennä tepsin peliin. (Mä ompelin just eilen tepsirätin vauvalle, siitä varmaan ensimmäinen mielleyhtymä..)

unisukka kirjoitti...

Mä nyt häiriköin.. Ompelin tänään mustavalkopallollisesta neuloksesta paidan A:lle ja mietin, mahdoitko tilata muinoin samaa kangasta vai hillitsitkö itsesi. Ihan sun olosta oli kyllä!

Lepäävä Esteetikko kirjoitti...

Voi jummi jammi! Just tässä eräänä päivänä kävin siellä sivuilla maleksimassa ja ne pallot oli oikein hyvässä alennuksessa, hirveesti teki mieli, mutten jaksanut alkaa kysellä lähetysehtoja, kun eivät muistaakseni olleet mitenkään selvästi kertoneet, millä hinnalla Suomeen lähettäisivät. Tilasitko sinä ihan yksiksesi? Olen kade.

Lepäävä Esteetikko kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
unisukka kirjoitti...

Tilattiin viimeks M:n kans kahdestaan ja aika hintavat postit muistaakseni oli. Jos sais kolme-neljä kimppaan, vois olla ihan inhimilliset tai kenties ne lähettäis kirjeenäkin jos vaan vähän tilais. Nyt siellä näyttää olevan turkoosipohjaista merirosvovelouria, joten uskoisin muutaman tilaajan lähtevän kyllä mukaan ;). Tuo mustavalkoinen kangas on aika lähellä MURUmaista neulosta, ohuempaa kyllä mutta samalla tapaa kudottua. Eikä tosiaan ole hinnalla pilattua.

Unikuu kirjoitti...

ihana blogi sulla.niin raikas ja kaunis. sekä tosi kivoja ja omaperäisiä ompeluksia sulla. ihanaa..

Liljankukka kirjoitti...

Aivan ihania kuvia taas!
Mistä kangastilausjutusta te nyt höpisette?! nim. *minä en ainakaan tule mukaan - En varmasti ;)*

Lepäävä Esteetikko kirjoitti...

Kivaa, että täällä näkyy uudempiakin tuttavuuksia, on tosi kiinnostavaa käydä tutustumassa täällä vierailleiden blogeissa, Unikuunkin blogissa aion ruveta vierailemaan:) (Saapa nähdä, miten blogin raikkauden kanssa käy lähestyvän talven ja pimeän tullen... )

Liljankukka, tää oli nimenomaan höpinää. Eihän kukaan nyt oikeasti ala mitään tilaan?

joska kirjoitti...

Ysvin kautta eksyin ja tykästyin kovasti tyyliisi. Laitoinkin blogin seurantaan. :)

Lepäävä Esteetikko kirjoitti...

Joska, olipa hauskaa kun kävit! Olen fanittanut Ukulia ja Kankaanpalasia jo pitkään, äitiysloma-aikoina siinä edellisessä paljon vierailin ja olen pitänyt tyylistä ja kuvista kovasti.

Kivaa, kun jätätte viestejä. Itse olen ollut vähän ujo kommentoija, mutta tässähän oppii nettikäytöstavoille pikkuhiljaa.