1. syyskuuta 2010

PELLAVAHOUSUT
Ukkonen sai kesällä mustat pellavahousut päälleommelluilla taskuilla. Materiaalina olivat mummun vähälle käytölle jääneet pellavahousut, joista onnistuin yksityiskohtana hyödyntämään lahkeensuiden nappilistat. Mustien taskujen valkoiset vuorit pilkistävät hiukan taskujen reunoista. 

Alkujaan pyhäiseen käyttöön valmistetut housut haalistuivat pesuissa niin, että kuvasinkin ne metsikköleikeissä. Tuli sentään tämäkin projekti dokumentoitua. Eivätkös mustat suorat housut ole ihan omiaan miehekkäisiin leikkeihin?
4 kommenttia:

kiala kirjoitti...

Hienot housut ja hauskat kuvat. Tuon tyyppisiä housuja olen suunnitellut meidän neidille ulkokäyttöön :) Minulla on sinulle blogissani jotain, jos haluat :)

Lepäävä Esteetikko kirjoitti...

Voi hurja, kiitos Kiala! Toki otan tunnustuksen vastaan, mutta julkaisen sen tässä, kunhan kerkiän vähän perehtyä asiaan. Muuton jälkimainingeissa (& rempan ennakkomainingeissa) tässä mennään vähän rauhalliseen tahtiin.

isoinpapu kirjoitti...

OI että kun tykkään sun ompeluksista!
Liisukin heti fanitti rengaspaitaa erityisesti (maalitaulupaita! Hieno!) ja minä ihailen majakkamekkoa. Kaikkia ihailen!

Sitäpaitsi, lepäävä esteetikko on ehkä paras bloginimi konsaan. Mulle tulee siitä herkullisia mielukuvia. Kiitos!

Lepäävä Esteetikko kirjoitti...

Olen otettu käynnistäsi ja kiittävistä sanoistasi, isoinpapu, sillä olen jo noin pari vuotta seurannut blogiasi ja nimenomaan fanittanut tyyliäsi. Ah, muistelen vieläkin sitä yhtä mustahkoraidallista mekkoa varustettuna useilla taskuilla, se oli eräs mielikuvituksellisimmista ja herkimmistä lapsen käyttövaatteista, mitä nyt tähän hätään mieleen tulee.