10. lokakuuta 2011

5


Synttäripojan paita valmistui pikatyönä kaapissa vähällä käytöllä lojuneesta mustasta paidasta.

His new number was quickly appliqued on an old plain black shirt.

Lastenjuhlat toteutettiin merirosvoteemalla yksinkertaisin viirikoristein. Lapsijoukko oli korea katsella, raitapaitoja tupa täynnä! Mummu osallistui talkoisiin ja mm. toteutti lahjapussit abstrahoituina pääkallolippuina.  ( Unisukan kanssa eräiden prinsessasynttärien kaakut käsissä avauduimme inhostamme pääkalloja ja sääriluita kohtaan ja hänen muistutuksestaan lisäsin nyt pusseista kuvankin, kun olen oppinut pärjäämään uuden kameran ja bloggerin välisen suuntaisuusongelmien kanssa.)

Pirate theme in his party was really plain and simple and visually pleasing, simple flags all around and children in matching striped shirts! My mother was helpful many ways and she also helped by sewing these abstract interpreted pirate flag bags to be put in the treasure box, which was buried to the backyard. I'm not into sculls and bones -theme, you see.


7 kommenttia:

Unikuu kirjoitti...

hei. kiva kun kirjoitit taas. hyvää uusiokäyttöä paidassa.hauska kuviokin numerossa..

unisukka kirjoitti...

Onnea sankarille ja äitille kans. Väliäkö vinokuvalla, laita tulemaan vaan :D

unisukka kirjoitti...

Päivänsankarinne tuli mieleeni, kun meidän merirosvo sai tällaisen kivan puuhakirjan: http://www.adlibris.com/fi/product.aspx?isbn=9522203890&lang=fi Suosittelen ja jään edelleen odottamaan sitä vinokuvaa ;D

LEPÄÄVÄ ESTEETIKKO kirjoitti...

Kuva lisätty!

unisukka kirjoitti...

Hihii, hienot ovatten! Luulen, että meilläkin saattaa olla keväällä edessä merirosvosynttärit, joten tarvii keräillä ideoita valmiiksi...

unisukka kirjoitti...

Näytin tätä kuvaa meidän tokaluokkalaiselle, joka ei ole vuosiin huolinut tekemiäni vaatteita, että jos tämäntyyppinen numeropaita kelpaisi. "Hei toi on tositosihyvä tekemään, toihan näyttää ihan oikeelta vaatteelta. Sää teet äiti aina semmosia erikoisia". Krhm.

LEPÄÄVÄ ESTEETIKKO kirjoitti...

Kiitos tokaluokkalaiselle :)Rehellisenä ihmisenä haluan kuitenkin huomauttaa, että vitonen ON OMMELTU OIKEAN VAATTEEN etukappaleeseen. (Oikea vaate suoraan H&M:ltä.)