17. marraskuuta 2011

PIN VAI EI

Saankohan tuota Pinterest toimimaan. Olen vuosia kopioinut kiinnostavia kuvia netistä omiin innoituskansioihin, mutta julkinen kuvien valikoiminen saa minut kiusallisen tietoiseksi itsestäni, tuntuu, etten ole aivan vapaa.

Minusta on kumminkin ollut vitsikästä seurata, kuinka Kovaäänisen sängyn pilvilaita elää omaa elämäänsä Pinterestissä. On hauskaa ja imartelevaa, että jotkut ovat poimineet minun ja isäni yhteisen tuotoksen itselleen siitä loppumattomasta kuvavirrasta, jossa kaikki elämme.

I don't know if I can manage with Pinterest at all. For years I have collected inspiring ideas and pictures to my own files, but doing the same publicly makes me feel awkwardly conscious about myself. Like I needed to explain why I picked everything. I hate that feeling. 

I have anyway had fun time following my daughters bed side rail in Pinterest. It is quite fun and flattering, that something we made with my dad for own use only,  gets picked up as an inspirational picture from the endless stream over and over again.

1 kommentti:

Henni kirjoitti...

Vähän sama tunne on itselläni! Muut eivät näe kuitenkaan kuvia samalla tavalla kuin minä tai siis kukin omasta näkökulmastaan - ei paremmin tai huonommin vaan omasta elämismaailmastaan käsin. Kuvien tuoma inspiraatio tai idea voi olla jotain ihan muuta kuin alkuperäinen aihe kuvassa. Mutta mitä kokoelma kuvia kertoo muille omista kiinnostuksen kohteistani?