22. lokakuuta 2012

HYVÄ SYDÄN


Viikonloppuna sain tukevaa seuraa ja ompeluterapiaa. Hyvä sydän pääsi paininjalan alle ja maanantaina päiväkotikuvaan! Tämä sydäninterlock on niin pehmeää ja ihanaa, ettei sitä voi kehua liikaa.


It was a good weekend after one more nasty week of so called adult life. Some sewing was included. I am seriously in love with this soft interlock.Ihan hyvä kaava löytyi Ottobresta, 1/2012, paita no. 20. Leikkasin sen ilman saumanvaroja saadakseni aikaan vähän slimmimmän tyttömäisen paidan pussihousujen kaveriksi. Kaikenlaisia kommelluksia sattui matkalla, mutta nurjallehan ei tartte kenenekään katsoa. Olen niin mielistynyt hihojen istuvuuteen, että käyttänen kaavaa toistekin. Ompeluterapian tarve ei todellakaan ole vielä ohi.

I used the shirt pattern 20 from Ottobre 1/2012 and cut it without seam allowances to create a slimmer fit. I really like the result and will propably use the pattern again.9 kommenttia:

Unikuu kirjoitti...

nätti paita.

kewa kirjoitti...

Kaunis paita ja herkullinen omena!

LEPÄÄVÄ ESTEETIKKO kirjoitti...

Kiitos, Unikuu ja Kewa! Vihreän ompun Kovaääninen valitsi itse kuvaan ja pitää sanoa, etten itse olisi voinut parempaa valintaa tehdä.

unisukka kirjoitti...

Sää oot salaa opetellu nappilistan!! Tilaan itselleni kurssin. Ja ps. ihan näköinen paita taas :)

LEPÄÄVÄ ESTEETIKKO kirjoitti...

Itse asiassa en ole opetellut. Olen ajatellut sen näinä vuosina läpi monasti ja nyt taas vaan tein. Hiiteen harjoituskappaleet ja epäinspiroivat harjoituskankaat. Ja koska tekeminen kestää niiiin paljon kauemmin kuin ajatteleminen, onnistuin sotkeentumaan jalkoihini tosi monta kertaa matkan varrella. Mutta ei se mitään, tiedän miten sen pitäisi mennä ja kyllä tuota nyt katsoo, panin kuvaukseenkin kaikkine käpälänjälkineen. Olen ihan vähän ylpeäkin, kyllä minusta vielä nappilistapaitojen suoltaja tulee, kai. Tähän asti salaamani päämääräni on, että kun Ukkonen aloittaa koulussa, osaisin tehdä nappilistapaitoja, joita hän kehtaisi käyttää ihmisten ilmoilla.

pau kirjoitti...

Tosi ihana! Pitäisikin marssia katsomaan josko kirjastosta löytyisi kaavalehtiä.

LEPÄÄVÄ ESTEETIKKO kirjoitti...

Kiitos Pau, suosittelen marssintaa.

NorppaStiina kirjoitti...

Todella ihanan pirteä kangas ja kaunis paita. Tuo näyttää todella siistiltä. Ei uskoisi, että sulla on ollut hankaluuksia tehdä tuota paitaa.

LEPÄÄVÄ ESTEETIKKO kirjoitti...

Kiitos, NorppaStiina :)Kangas on kertakaikkisen mieleinen ja nostalginen. En pitkästytä yksityiskohdilla, mutta voin kertoa, että nurjalta nappilista on aika säälittävä. Mutta päällepäin näkyvä kun on riittävän siistiä, ketä se liikuttaa, mitä alla on. Ois kai se hienoa, jos aina saisi priimaa aikaan, mutta kun ei paljoa ehdi harjoitella, ei voi odottaa huipputuloksia.