14. syyskuuta 2010

HAASTEVIIKKO

Oikein virallisesti tiedotan ainakin yrittäväni ottaa osaa lastenvaateompelun viikkohaasteeseen. Ilmoittauduin hetken innostuksessa, sillä muuton ja purkamisen tiimellyksessä on ollut viime aikoina tuskin yhtään mahdollisuutta ommella ja kuitenkin talven varalle olisi valmistettava kaikenlaista fleecehaalaria ja sisävaatetta ainakin suurisuuntaisten suunnitelmieni mukaan, joista sitten pakon edessä joustan. Suoraan sanottuna en ole edes lukenut toimintaohjeita kovin tarkkaan, enkä tiedä, pitääkö lähettää kuvia johonkin kuvapuuliin, mutta samapa tuo, ehtiihän sitä vielä tutkiskella.

Sama blogisti järjesti lastenvaatehaasteviikon viime keväänä tilanteessa, jossa minun pers koht oli pakko painaa pitkää ja vastentahtoista päivää ilman rentouttavia ompelukokemuksia tai ylipäätään mitään kivaa ja vakuutin silloin itselleni, että tuota lajia saan sitten nauttia kylläkseni, kun tästä koettelemuksesta selviän. Perustin bloginikin tavattoman suuren vapautumiseni kunniaksi ja nimesin sen muistuttamaan itseäni mahdollisuudesta omaan aikaan. Eli nyt minun on suorastaan lunastettava tuo lupaukseni itselleni, vaikka ajankohta ei tietenkään taaskaan tunnu aivan oikealta, kun kodinkorjaussuunnittelun taakka lepää hartioillani. Onneksi haaste on kuitenkin maltillinen, osallistujan on määrä käyttää vain tunti vuorokaudessa ompeluun. Päädyin mielestäni oivalliseen ratkaisuun, kun pyysin osallistumismahdollisuuden vielä itselleni immateriaaliseksi syntymäpäivälahjaksi perheeltä. Nyt minkään ei pitäisi tulla hauskanpidon tielle, ellei sitten silkka arki, työ tai väsymys tuota haittaa!
 En millään ehdolla saanut elsie marleyn nappulaa tuohon sivupalkkiin kiinnitettyä, mutta käykää ihmeessä tutustumassa haasteeseen eka virkkeen linkistä. 

Laitoin myös MADE-blogin keltaisen nappulan oheen, visuaaliviihde ja inspiroituminen on tuolla kanavalla taattua.

2 kommenttia:

Karhu kirjoitti...

heippa!

ysvin kautta blogiisi löysin jo aikaa sitten, mutta nyt ilmiannan itseni :)

mahtava haaste, täytyy vielä miettiä olisiko itsestäni siihen.. tai jos kokeilisin vaikka jotain vastaavaa sovellettuna. ;D

tykkään blogistasi todella paljon. ulkoasu miellyttää, kuvat kauniita ja tuo "tarralappu" (emmä nyt saa päähäni mikä se sana on!) mainio kuvissa!

Lepäävä Esteetikko kirjoitti...

Kiitos kun jätit jäljen käynnistäsi! Hauskaa, jos osallistut haasteeseen tai löydät oman sovelluksesi. Itselläni ei mene vielä kahden päivän perusteella haastehomma ihan putkeen, mutta tulipa edes leikeltyä kankaita valmiiksi...

Kivaa käydä blogissasi, teillä näyttäisi olevan aika mahtavat leikkikeittiöt. Minä en ole itse tehnyt vielä ensimmäistäkään leikkiruokaa. Sopivaa hetkeä odotellessa.