14. syyskuuta 2010

POSTI PINNEISTÄ
Haastetekstin kanssa oli kuvan ja tekstin yhdistämisongelmia. Sivu näytti niin karulta ilman aloituskuvaa, että piti kaivaa äkkiä askarteluaihe piristykseksi!

Huopapinnejä olen askarrellut pian vuoden verran, mallia olen ottanut amerikkalaisäitien blogeista ja jostain nettivaatekauppojenkin sivuilta. Kokeilukappaleiden myötä olen suostunut tekemään pinnit joka kerta vähän edellistä huolellisemmin, pikku tytön vauhdissa pinnit ovat todellista kulutustavaraa. Näyttää tuo mustavalkoinen kuitenkin tuossa kuvassa olevan vähän valmiiksi nöyhtäinen ja turkoosi lanka repsottaa ihan minun jäljiltäni... äidin askartelutuokiot iltamyöhäisellä dekkarisarjojen loisteessa eivät ole mitään korkeampaa koruompelua.

Porkkanat ovat olleet kaikkein suosituimpia pinnejä meillä, yläkuvassa on jo kolmas porkkanamme ja itse asiassa sekin on jo nyttemmin aivan nyppyinen.

Jouluksi tein tietysti piparipinnejä. 

Tämän valkoisen kukkapinnin täydellisen kopiontiapinoinnin valmistin Kovaääniselle keväällä mummuni hautajaisiin. Pinni on ihana, mutta sen verran painava ja iso, että se on useimmiten hukassa enkä jaksanut valmistaa toista kesällä vietettyihin setäni hautajaisiin. Ja tietenkään minulla ei ole ainoatakaan omaa kuvaa koko pinnistä. Mutta katsokaa esimerkillistä esikuvaa. Made-sivustolla on paljon hienoja pinnejä, valentiininpäivän tienoon sydänpinnit ovat ylin suosikkini. Toki meilläkin on yksi sydänpinni!

9 kommenttia:

joska kirjoitti...

Minulla on jäänyt suunnittelun asteelle pinnien tekeminen. Hienoja nämä sinun pinnisi. Kierrätyksestä olen kyllä hamstrannut pinnejä joten pitäisi varmaan jotain tehdä joskus asialle. Nämä olisivat kivoja myös kummitytöille lahjaksi.

Lepäävä Esteetikko kirjoitti...

Nämä olisivat ihan mainioita pikku lahjoja. (Minun vaan tietysti taas piti taannoin ryntäillä ja lahjoittaa pinnejä ennen kuin ehdin kehittää mallia kestävämmäksi ja esteettisemmäksi, nyt ottaa pannuun, kun tiedän, miten tehdä sama paljon nätimmin ja paremmin... Mutta tämä tietysti taas tätä minun henkilökohtaista lyhytjännitteisyyttäni tai huolimattomuuttani, sinä ja moni muu täällä kävijä teette asiat NIIN vakuuttavasti ja huolellisesti. Joko mainitsin, että pellavahaalarisi on minusta aivan uskomaton?!)

mirveli kirjoitti...

Nämä pinnit on kyllä aivan ihania! Pitäisiköhän sitä ruveta näitäkin vääntämään? Niin paljon ideoita, niin vähän aikaa...

Henni kirjoitti...

Tosi kivoja pinnejä ja muutenkin blogisi on inspiroiva.

minttu kirjoitti...

Kiva blogi sinulla! Lisäsin seurattavien joukkoon :)

Lepäävä Esteetikko kirjoitti...

Mirveli, en lainkaan epäile, ettetkö ehtisi näitäkin, aikaansaapuus vaikuttaisi olevan sinulla ihan tapana.

Henni ja Minttu, olipas hauskaa kun kävitte, teidänkin blogeistanne löytyi kaikenlaista ihanuutta. Oikein yllätyn, kun tätäkin kautta löydän uusia hienoja seurattavia.

Kreeta kirjoitti...

Ihania pinnejä! Näihinhän voisi verhota kaapista ne kaikkein rumimmat ja pintansa menettäneet pinnit.

Kiva blogi sinulla! Lisään omaan blogiluettelooni.

Elina kirjoitti...

Ihanan söpöisiä pinnejä. Blogissamme on sinulle tunnustus. (siksaksis.blogspot.com)

Jaana kirjoitti...

Olen näköjään samalla asialla kuin muutkin: ihania juttuja blogissasi, jään seuraamaan :)