6. huhtikuuta 2012

HÄMISTYTTÖ

Ompelutyönä tämä oli vastentahtoinen. Elämäänhän kuuluu joskus mm. hämiksenmuotoisia projekteja ja vähän vähemmän mitään omaa kivaa. Hauska osuus on, että nuorimmainen lähti ihan eka kertaa kaverisynttäreille. Hämisteema oli esitetty kutsussa. Naamarin Kovaääninen lainasi veljeltään, jolla tietenkin on muskelihämiksen puku. Punaiset kaistat paidassa on kierrätetty liian lyhyeksi käyneestä trikoopaidastani, siniset suomiverkkarinväriset kaistat ovat Unisukalta vaihdettua collegea. Hämähäkinverkon piirsin tussilla. Hameen tein donitsinmuotoisesta kappaleesta tosi korkealla collegevyötäröllä vain, en viitsinyt uhrata edes resoria... Olin ihan ilahtunut, kun keksin, ettei tarvi ihan koko asua taiteilla noista räikeistä paloista, vaan voin ensin pukea lapsen mustaan paitaan ja leggareihin ja lisätä nämä teemavärit päälle vain.

Obligatory spidergirlshaped sewing project was not fun to me, but she was so happy to be invited for the first time on a friends birthday party quite on her own. Partys theme was spiderman and I made her a simple spidergirls top and circleshaped skirt. I recycled my own too short shirt for the red parts and used some new blue knit I got in exchange from Unisukka. I drew the net and simple spider with a textile marker. I was pretty relieved when I realized I don't need to make the whole costume out of those two bright colours, but can simply make her wear black shirt and leggings and just add these theme colours on top of real clothes.

4 kommenttia:

unisukka kirjoitti...

Tämä on ihan älyttömän hauska vaatekeksintö ja hupaisasti sait tuhottua tuota sinistäkin kangasta, joka sopii asuun kuin nakutettu :D

joska kirjoitti...

Auts. Joskus sitä ihmettelee, mihin kaikkeen äitinä joutuu. :D

kiala kirjoitti...

Ihana keksintö. Tosi hienosti toteutettu!

Tanja kirjoitti...

Hieno ja onnistunut puku!!! Kiva idea piirtää etumus kangastussilla, pääsee paljon helpommalla : ) (nimim. tahtoisi joskus taikoa aikaa, ja kun se ei onnistu, niin kangastussi korvaa : D)