13. tammikuuta 2013

PIKKU HAMONEN
Olen pitkään haaveillut useampienkin arkihamosten tuottamisesta Kovaääniselle. Yhdestä piti tietysti aloittaa ja lopulta osasin päättää, millainen se voisi olla. Perjantaiyön viihdykkeeksi tuotin sinisehkönvihreän laskoshameen ohuesta collegesta. Häpeän hajamielisyyttäni, kun kuvasin hameen silitysraudan kanssa...

A simple everyday skirt of thin sweatshirt material to my little one. I amused myself with it on Friday night after lots of work at work work. And now I'm really ashamed that I took the photo with the iron...


Keltaiset tikkaukset ovat hameessa söpöintä. Muuten olen hieman kauhuissani lopputuloksesta ja samantien epävarma koko iltayöllisen pikaompeluharrastukseni järkevyydestä. Päiväkotikäyttöön collegehame, joka pitäisi silittää, jotta se näyttäisi edes suhteellisen siistiltä? Entäpä tuo alakuvan klohmoisuus? Miten joustava hame voi näyttää paperisäkiltä? Vielä pitää kiristää vyötärön kuminauha. Huh. Miksi kaikessa on aina vikaa ja vieläkö tämä on rentouttavaa?

I like the yellow stitching. Otherwise I'm pretty discouraged. Look at the photo below, do you also think it looks like a paper sack? This 'relaxing' 'hobby'  keeps disappointing me, there is always something wrong with everything.

8 kommenttia:

unisukka kirjoitti...

Malli on oikein linjakas ja hieno. Eiköhän se päiväkotikäyttöön taivu silittämättäkin, enkä toisaalta ole koskaan tavannut kovin rypistyväistä collegea. Ehkäpä kangas pehmenee käytössä ;)

LEPÄÄVÄ ESTEETIKKO kirjoitti...

Kiitos, vakiokannustajani Unisukka. Hame taitaa olla turhan väljä :( Vieläköhän menisi ja kaventaisi sivusaumoista... Rypistyminen ei ole tässä se ongelma, päinvastoin, college on niin oikenevaista, etteivät laskokset näytä lainkaan järkeviltä. Hmm. Voisin tietysti kaventamisen lisäksi tikata laskosten reunatkin, mutta oikenevaista tuo kumminkin on ja tikkaus voisi näyttää vähän ylimääräiseltä. Säästän sillä kohdin vaivani.

Inkeliina kirjoitti...

Hame on kyllä kauniin värinen ja minusta ihan hieno näinkin! On kyllä tylsää jos vähän kaikki vastustaa, vie kummasti innon aloitella jotain uutta, ku etukäteenä jo tietää että kuitenkin jotain vikaa on...

Annukka kirjoitti...

Ihana hame! Mitä jos tikkaisit kankaaseen uppoavalla langansävyllä nuo laskosten alaosat? Silloin se ei näkyisi juurikaan ja saisit lähes silitysvapaan hamosen. :) Mäkin haaveilen tytöille arkikäyttöön sopivista hameista, mutta mikä siinä on että vaikka kuinka kaapissa olis niitä hameita, silti tulee useimmiten valittua lapselle ne housut (meillä eivät vielä itse ole kiinnostuneita valkkaamaan vaatteitaan). :)

NorppaStiina kirjoitti...

Todella kiva hame, jossa on ´se jokin´-juju.

Auli kirjoitti...

Minusta tuo kangas näyttää siltä, että kun sen peset ja oiot vaan kuivana niin se muuttuu paremmaksi, jää vähän ryppypintaiseksi ja sehän ei hamosessa haittaa...?

LEPÄÄVÄ ESTEETIKKO kirjoitti...

Kiitos, kun osallistutte pohdintoihin :D Alkuviikko on ollut kiireinen, enkä ole tehnyt hameelle vielä mitään, tuossa se viruu ja odottelee. Oli miten oli, kyllä se minustakin nyt jo ihan hauskalta näyttää ja kunhan keksin hyviä kangas- ja malliyhdistelmiä, jatkan vielä yritystä arkihameiden parissa. Saapa nähdä, muuttuuko kangas pesujen myötä. Tuo Triteksin college on yllättävän ohutta ja sileää.

Henni kirjoitti...

Tosi suloinen hamonen! ja uudet raitapaidat <3

Piti alempaa pyjama-postausta kommentoida, että voisin Sinulta ottaa vähän tuotekuvaukseen mallia. Eihän sen vaatteenkaan tarvitsisi aina ihan kokonaan näkyä. Näkyisi vain se juju, jos siinä sellaista on :)