1. tammikuuta 2013

KARKKIVÄRINEN LUISTINKASSIKummityttömme viettää syntymäpäiviään aivan jouluvalmistelujen melskeessä. Pikku koululaisen äiti vinkkasi, että luistinkassi tulisi tarpeeseen ja niinpä käärin pikku lahjan kaksinkertaiseen puuvillakassiin. Valitsin omasta mielestäni imelimmän mahdollisen yhdistelmän kaapistani, mutta kumminkin yksivärisenä, jottei menisi liian lapselliseksi. Toivon hartaasti, että tyttömäisyyden aste oli oikea.

Our goddaughter had her birthday just before Christmas. She needed a bag for her skates and I wrapped a present in a real simple cotton bag. Colours are as cute as I found in my cupboard, but I kept it in solids to keep the combination slightly less childish. I hope the state of girliness was right.


7 kommenttia:

Laura kirjoitti...

Hieno kassi. Erityisesti tykkään tuosta sankojen kiinnityksestä, kaunis yksityiskohta.

Elina kirjoitti...

Tosi tyylikäs ja kiva laukku! Tykkään!

LEPÄÄVÄ ESTEETIKKO kirjoitti...

Laura ja Elina, arvostan kiitoksianne kovin! Minustakin tämä on ihan kiva ja pelkistetty. Voipi olla, ettei tuo linjakkuus sillä tavalla aukea yhdeksänvuotiaalle kuin tällaiselle nelikymppiselle, mutta kivaa on kun omasta mielestä menee putkeen :)

joska kirjoitti...

Kaunis ja käytännöllinen. Pienet koululaiset ovat minusta vähän vaikea kohderyhmä haarukoida mikä olisi se sopiva hempeysaste. Pohdin pitäisikö omillekin koululaisille olla vastaavanlaiset kassit, kypärä ja luistimet ovat aika työläät kuskattavat repun kanssa. Suksikassi voisi myös olla hyvä. Taitaa tosin tulla kesä ja huomaan noiden olevan edelleen suunnitelmissa...

LEPÄÄVÄ ESTEETIKKO kirjoitti...

Heh, Joska, mikähän vuodenaika on, kun saan omat, tarvitsemani kauppakassit aikaan... Enpä tiedä, onko tämä ergonomisin tapa kantaa luistimia, mutta jos koulureppu jo kerran on selässä, pitää ne luistimet jonnekin pakata. Ja kypärä johonkin kiinni keikkumaan.

Minna kirjoitti...

Mahtisvärit :)

LEPÄÄVÄ ESTEETIKKO kirjoitti...

Kiitos, Minna :)