15. helmikuuta 2011

PELASTETTU
Tämäkin tunika on nyt pelastettu elämälle. Ei välttämättä tyylillä, mutta käyttökuntoisena. Kuminauhalla ja kavennuksilla. Tämä siis on se ensimmäinen parjaamallani Ottobren 6/2007 Hilda/Tilda-kaavalla sössimäni kangas (toisesta tuli miehekäs), aivan ihana Mjukatygerin pallojacquard. Pallot on siis kudottu, ei painettu! Jei. 
(Pinni kuin tää.)

I brought this tunique back to life. It was meant to be quite different, but that pattern in Ottobre 6/2007 just won't co-operate with me (to see my other battle go here). Now this piece is wearable thanks to elastics, but you are not supposed to look too close the raglanshape. It is for play use anyway. I love this fabric and that is why I'm so happy about the resurrection. It is jacquard weaved knit, so the dots won't fade like printed ones! 
(Hair clip is like this.)
Mutta nyt näen punaista, ei pelkoa tyttöväreistä Ukkosellakaan. (Ei silti, tänään hän oli ollut päikyssä punaisessa koirapaidassa. Kukaan ei ollut kuulemma maininnut tyttöjen väriä, mutta hoitosetä oli kehunut uutta paitaa!)

Now I'm done with colour red for a while. (My son was in the Kindergarten in his red dog shirt today. Nobody had mentioned girly colours but a male educator had given compliments on his new nice shirt!)


7 kommenttia:

Unikuu kirjoitti...

ihana punapilkullinen. punainen on meillä pojan lempiväri. nyt on tilannut punaisen lohikäärmeen paitaansa.. :D

unisukka kirjoitti...

Siitähän tuli oikein kiva! Kyllä kuminauha on sentään varsin mukava keksintö. En malttanut olla bloggaamatta vastinetta :)

mirveli kirjoitti...

No mutta nythän se on hieno! Meillä on tehty tuosta kaavasta eräätkin hupparit ja ollaan tykätty. Mutta meidän muksuille nuo Ottobren kaavat istuu ylipäätään muutenkin. Unisukankin blogiin jo ihmettelin, että miksi noita palloja ei löydy mun kaapista...

NorppaStiina kirjoitti...

Ihana mekkonen. Tuo kangas on tosi kaunis ja nimenomaan ihana ominaisuus, että pallot on kudottu ei painettu kankaaseen.

Katalaiina kirjoitti...

Kiva blogi ja ihania ompeluksia!

Lepäävä Esteetikko kirjoitti...

Kiitos käynnistä, Katalaiina! Kävin vastavierailulla ja suosittelen muitakin pistäytymään.

Lepäävä Esteetikko kirjoitti...

Niin ja kiitos kivoista kommenteista teille muillekin. Olen kyllä onnessani tästä pallokankaasta! Tuntuu kestävän pesua siistinä ja ilahduttaa oi niin kovin.