4. helmikuuta 2011

VIHKONEN

Tämä vihkonen syntyi joskus vuodenvaihteessa, kun piti saada Kovaääniselle nopeasti vihko. Minä tykkään kyllä etsiä kaupoista yksinkertaisia vihkoja eri tarkoituksiin, mutta malttamattomana päätin äkkiä ommella vihkon tarpeeseen. Oli ihan hauskaa ja nopeaa etsiä yhteensopivia papereita ja sommitella ne kasaan, osa sivuista jopa kapoisempina, niin että värejä sai sovitettua yhteen. Vauhtiin päästyäni en jaksanut kaivaa esiin paperiveistäkään, vaan tein tuollaisen vähemmän jämptin saksitun version. Kunnon paperileikkuri olisi tietty kiva...

En muista täsmälleen, mistä vinkki alunperin löytyi, ehkäpä tästä blogista? Tällaista askartelua olisi varmaan hauskaa tehdä yhdessä isompien lasten kanssa. 5 kommenttia:

unisukka kirjoitti...

Minä oon ommellu meille ekaluokkalaisen askartelutarpeisiin "Turun Sanomia" ja "Urheilulehtiä" tylsästi valkoisista papereista. Nää on kyllä sadasti hauskemmat!

Lepäävä Esteetikko kirjoitti...

Turun Sanomia? Urheilulehtiä? Onko niissä sitten ollut sellasista kannet? Kyllä alkoi kutkuttaa nähdä semmoisia vihkoja. Koska avaat blogin? Ehdithän tehdä melkein liian paljon käsitöitä, kyllä siitä voisi pätkän bloggailuun varastaa!

unisukka kirjoitti...

Voi, ne olivat ihania! Ompelin vaan vihot ja lapsi kirjoitti ja leikkasi ja liimasi sisällön. Aikana ennen oikeinkirjoitusta :D

Olen jo keksinyt blogille nimenkin, oikeastaan jo blogiperheellekin. Tämän vuoden käsitöistäkin on jo kuvat, tosin huonot (meillä on hyvä kamera ja kehno kuvaaja!). Sisäinen perfektionistini yhdistettynä tietokonefobiaani laittavat edelleen vastaan. Jospa pitäisit minulle blogikurssin vastineeksi muffinssikurssista?

Lepäävä Esteetikko kirjoitti...

Uuuaaa! En arvannut, että ollaan jo niin lähellä UniSukkalan avautumista. Tokihan voin pitää jonkinasteisen kurssin, kerron mitä itse osaan. Monia juttuja en ole vaivautunut opettelemaankaan, kun olen tällainen harvaan bloggaaja, niin että puolen vuoden päästä voit sitten sinä opettaa minulle vuorostasi, mitä olet ehtinyt opetella, sillä arvaan, että olet ehtinyt jo silloin postata määrällisesti enemmän kuin minä yhteensä.

unisukka kirjoitti...

En silti nuolaisisi ennen kuin tipahtaa. Nimimerkkini on keksitty blogin nimeksi viitisen vuotta sitten, kun blogin perustaminen oli siitä nimestä kiinni...Nykyisellä tietokoneellaroikkumismäärällä kerkeäisi kyllä bloggaamaankin.